Text Box: Înscriere în clasa pregătitoare

    

 

Informatii generale

 

În clasa pregătitoare pot fi înscriși copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv.

La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscriși dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare.

Evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiilor se efectuează sub coordonarea Centrului judeţean/al municipiului Bucureşti de resurse şi asistenţă educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 – 23 martie.

Prima fază a procesului de completare și depunere a cererilor de înscriere a copiilor în învățământul primar se desfășoară între 8 și 26 martie și va fi urmată de o adoua etapă, programată între 12 și 18 aprilie.

Aceasta este rezervată părinților copiilor care nu au fost înscriși în prima etapă sau care nu au participat la această etapă, cererile fiind completate din nou, în funcție de locurile disponibile.

 

Documente utile

Descarcă documentele

OMEN nr. 342/ 23.02.2018 Privind aprobarea Calendarului și a Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2018-2019

Descarcă aici

Copii admiși în Etapa I – Faza I

Descarcă aici

Copii admiși în Etapa I – Faza II

Descarcă aici

Copii admiși în Etapa a II-a

Descarcă aici

Program înscriere Școala Gimnazială nr. 3 Mangalia

Descarcă aici

Planul de școlarizare pentru clasa pregătitoare

Descarcă aici

Criterii de departajare

Descarcă aici

Circumscripția Școlii Gimnaziale nr. 3 Mangalia

Descarcă aici

 

Succes!